10-08-03

Aan alles komt een einde

Men zegt wel eens dat je moet stoppen op het hoogtepunt van je roem.  Een vermelding op de skynet main page en meer dan 2600 hits zou ik niet omschrijven als 'roem', maar een klein succesje is het wel.
 
Het onderhouden van 5 skynetblogs werd een beetje veel van het goede, dus ik geef er de brui aan, ik geef de pijp aan Maarten, ik kies het ruime sop op zoek naar andere oorden, ik stop ermee. Ik gooi mijn kap over de haag, ik vertrek met de Noorderwind, ik verdwijn van de aardbodem, ik ben ermee weg, Geen updates meer.
 
"U was een geweldig publiek" om er nog een cliché tegenaan te gooien. Buitengewoon origineel kun je een blog als deze niet noemen, daarvoor is het teveel copy-paste werk, maar ik hoop toch dat ik door mijn eigenzinnige selectie een eigen invalshoek heb kunnen vinden.
 
Wie toch niet genoeg kan krijgen van mijn exploten, gelieve zich te wenden tot http://the-insane.skynetblogs.be.  Ik zal er daar anders al eens vaker een mop tegenaan gooien, zodat de teleurgestelde funstuff bezoeker niet helemaal op zijn honger blijft zitten.
 
Hasta la vista !
 
http://the-insane.skynetblogs.be

14:47 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Te warm ! Zeg jongen, is het nog niet warm genoeg dat je mij nog het angstzweet moet laten uitbreken ! Mijn hart slaat "tilt". Het idee dat "the insane" zou ophouden te bestaan is ondraaglijk. :-D

Ik begrijp wél wat je bedoelt, daarom heb ik maar één blog en heb al mijn handen méér dan vol genoeg aan dat ene troetelkind.

Gepost door: ms | 10-08-03

Ha nee hé Als jij stopt ga ik in hongerstaking en ik emigraar naar Neder Vla Ixum !!!

Gepost door: reporter ter plaatse | 10-08-03

:-((( Over 'something completely different' gesproken: 5 blogs! djee...da's gene zever. Maar soit, naar welke oorden je ook trekt, we zullen je gedenken als een waardige blogger, not one of the many. Het ga je goed!!!

Gepost door: dementor69 | 12-08-03

Niet helemaal weg Bedankt voor de sympathieke reacties :-)

Ja, 5 blogs, maar ik onderhield er nog maar 3 en dat was ook al niet meer te doen (tenzij je op je werk heel veel tijd op overschot hebt, haha).

Wil je geloven dat ik nog een schitterend idee had voor een zesde (met excuses voor het gebrek aan bescheideneheid - grijns) ?

Ik heb trouwens groot nieuws - zie daarvoor de "the insane" blog.

Gepost door: the insane | 12-08-03

Zeg dat nie waar is he, miserie... Allee, hoe kan dat nu zijn zo'n goeie blog die niet meer wordt geüpdate. Dat doet een medeblogger pijn. Ik moet zeggen, het was een blog om spottend 'U' tegen te zeggen. Maarja, aan alles komt een eind zeker... Maar de vraag is nu, van welke site ga ik nu alles copy-pasten ;oD Ik ga mij vanavond moeten terugtrekken als een kluizenaar en mezelf bezuipen met een grote fles tiquilla als ik het "verlies" van deze blog wil verwerken..
Maar voor de hopeloze mensen die niet kunnen langer kunnen leven zonder humor: http://academievanmizerie.skynetblogs.be is ook nog een grappige blog (hehe, een beetje reclame kan altijd)
Nu terug serius: ik onderhoud ook 4 blogs en ik moet zeggen, dat is inderdaad vré moeilijk.
Insane, het ga je goed, en nog veel succes met je andere Blogs, naar goede gewoonte ga ik ze blijven bezoeken.

Gepost door: Rob | 15-08-03

:-) net nu ik deze blog heb ontdekt is het eerste dat ik lees dat hij er mee stopt, jammer

Gepost door: den tim | 26-12-03

alléé nu stop je toch nog niet hé , t was net een keigoeisite ,

Gepost door: urukhai | 03-02-04

Jammer Ik vind 1 blog bijhouden al een heel werk.
blijf nog een beetje doe ik ook. xxx

Gepost door: lovepower | 28-06-04

Watte? Ermee stoppen? Net nu ik hem gevonden heb?

Gepost door: Peter | 23-06-05

Hahahaha Weet je waarom een blondje gordijnen voor haar PC scherm heeft? Om windows te openen :))
Kom eens kijken naar http://www.kdotv.com/fansite/index.htm en, have fun !!!


Gepost door: max | 16-07-05

De commentaren zijn gesloten.