17-07-03

De koene ridder

Een groep rovers waren een meisje aan het lastig vallen, toen de dappere ridder voorbij kwam met zijn paard. Hij redde het meisje en de rovers sloegen op de vlucht.
 
Nu bleek dat het meisje een fee was. En omdat hij haar leven gered had mocht de ridder drie wensen doen.
 
Zijn eerste wens was: "Maak mijn paard onschendbaar", zijn tweede wens was, "Maak mij onschendbaar". Toen viel er een stilte, opeens zei hij, "Mijn derde wens is, geef mij de geslachtsdelen van mijn paard!".
 
Nu dat hij zijn drie wensen gedaan had ging hij zijn kasteel terug, waar de stalknecht hem tegemoet kwam. De ridder zei tegen de knecht, "Neem die steen en gooi die tegen het hoofd van het paard!". De knecht aarzelde eerst en deed dan wat de ridder vroeg. De knecht stond versteld, het paard had niets.
 
De ridder zei toen, "Neem die steen," die nog groter was, "en gooi die tegen mijn hoofd!". De knecht deed wat de ridder hem vroeg. De knecht stond perplex, en zei, "zoiets heb ik nog nooit gezien!".
 
"Ik zal je nog iets straffers laten zien," zei de ridder, en deed zei broek uit. De knecht verschoot, en zei, "amaai, zo'n foef heb ik nog nooit gezien!!!".
 

19:30 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

The missing link that isn't missed... En toch is de link er, maar ze valt misschien niet zo hard op, want ze staat linksonder. Maar geen nood, eigenlijk was ik vandaag toch al van plan om meer aandacht te besteden aan de links naar andere blogs. Dus, binnenkort op mijn site te zien: een kanjer van een banner van een link naar funstuff.

Gepost door: Rob | 18-07-03

Het is waar U bent een wreed goed mens ;-)

(ik had 'm echt niet gevonden, maar dat is ongetwijfeld een kwestie van cognitieve dissonantie - om op vrijdagnamiddag bij dergelijke hitte zo'n woorden te gebruiken).

Gepost door: the insane | 18-07-03

De commentaren zijn gesloten.