16-07-03

Nog enkele gezegden

- Met de hoed in de hand, schijnt de zon in je ogen
- Wie het laatst lacht, is traag van begrip
- Hoe meer zielen, hoe meer Chrysanten

12:26 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Oei, busted Beste Insane, ik bewonder u en uw site en ik bezoek ze regelmatig, maar dat bericht van "Hoe andere mensen irriteren" heb ik niet op mijn site gezet om iets te pikken, stoer te doen of weet ik veel welke ziekelijke bedoeling! (ik weet dat het niet mag -> ik heb de 10 Geboden gecheked). Maar ik had overlaatst, in den tijd dat de dieren niet meer konden praten, een mailtje gekregen van een lelijke vriend die de titel droeg "hoe andere mensen irriteren" En ik moet zegge, dat was ne vré grappige mail, hij had namelijk bijna dezelfde inhoud als uw bericht, maar toch niet helemaal hetzelfde. En overlaatst was ik op uw zalige site en wat zag ik daar : enkele gouden regels om andere mensen te irriteren!!! "Tedjugodvermiljaar..." dacht ik bij mezelf, want ik had die mail ondertussen al gedelete "..dat had ik ook op mijn site moeten zetten". Na eventjes na te denken dacht ik eraan dat ik eigelijk toch geen vlieg kwaad doe met dat eventjes te copy-pasten. Dus, vandaar.... En omdat u zo vriendelijk hebt gevraagd, heb ik op mijn site een link geplaatst naar, jawel, uw site. Uiteraard om het copy-pasten te vermijden. Ik hoop dat u er geen moeilijkheden mee hebt dat dat bericht op mijn site staat, zowel, heb ik er geen problemen mee om het van mijn site te verwijderen. En voor de gelegenhijd heb ik aan het hoe-irriteer-ik-andere-mensen-lijstje toegevoegd : "Copy-paste berichten van andere blogs"
Als ware funstuff, absurd en mijn cavia is dood-fan, wens ik u nog veel succes toe met uw site!
Met de vriendelijke groeten,
Jef Desmedt ...ueh, ik bedoel Rob

Gepost door: Rob | 16-07-03

Da's een snelle reactie Amai, dat is snel !

Ja, ik heb uitgebreid zitten checken of het wel echt van mij overgenomen was, want ik weet dat die mail circuleerde (en misschien nog wel circuleert). Alleen heb ik die lijst zitten aanpassen en er een aantal die niet grappig genoeg waren naar mijn goesting eruit gesmeten (en sommige geherformuleerd) dus ik wist na enige tijd zeker dat het wel degelijk van bij mij kwam.

Maar na zo'n sympathieke reactie kan ik me toch niet boos gaan maken zeker ;-)

Laat maar staan die handel dus en bedankt voor de link :-)

Zeg jij bent toch niet echt Jef Desmedt hè ? Want ik ben eigenlijk Nobele Onbekende op de Rik blog (die zijn eigen blog terug heeft overgenomen, de goesting was er terug blijkbaar). Ja, het is waar, ik steek mijn neus overal tussen.

Die uitbreiding van die irritatielijst kan ik anders ook wel appreciëren :->

greetz

Gepost door: the insane | 16-07-03

Jef Desmedt, wie is die man??? Ik? Jef Desmedt? Alstublieft, nee!
Maar ik moet zeggen dat ik die gast wel ga missen als hij de strijd opgeeft met Rik. Want ik geef toe dat ik dagelijks de eewige strijd om Rik's blog volg. Maar ik heb soms wel het gevoel dat Jef Desmedt gewoonweg niet bestaat. Ik heb al verschillende keren gedacht dat dat eigelijk een grappige manier was van Rik om volk naar zijn site te lokken. Maar of het nu zo is of niet, Jef is echt een fenomeen aan het worden.

Ahzo, dus de Nobele Onbekende is ontmaskerd, héhéhé >:oP

Zoals ik dus al zij, de Jef is een echt fenomeen aan het worden, eigelijk verdiend hij een blog. Het is te zeggen, ik vind al dat gedoe rond Jef zo interessant dat het eigelijk feitenlijk toch wel leuk zo zijn als er een blog wordt gemaakt waar alle reacties en informatie die tot nu toe over die kerel is beken wordt op bijgehouden. En, ik ga deze week nog vragen of ik dat zou mogen. Ik ga dat natuurlijk niet vragen aan Mister Desmedt hé, maar aan Rik. Dus is er een Jef-Files blog in aankomst? Only time will tell...

Bedankt dat je dat gedoe rond dat irritatielijste zo goed hebt opgevangen, ik ben Jef Desmedt NIET! en ik ga nu door om te zien of dieje kwibus nog iets van zich heeft laten horen op Rik zijn blog.

Grtz, en nogveel succes met uw genietbare site!

Gepost door: Rob | 16-07-03

About Jef Again Ik heb zojuist Rik zijn blog nog een volledig gelezen (behalve de reacties dan, daar wou ik net mee beginnen) en eigelijk, Rik en Jef kunnen bijna onmogelijk dezelfde persoon zijn. En ik denk eigelijk ook dat Rik (net zoals ik) het geen (mag ik kut zeggen? of heb jij nog jonge bezoekers?)enfin, geen moet (hé, kindjes, moer, geen kut) kan schelen of hij nu veel bezoekers heeft of niet. `
Mocht u dit ooit lezen ,Rik, sorry dat ik zo'n foute gedachten had over al dat Jef-gedoe

Gepost door: Rob | 16-07-03

huh Huh,
Wat is het internet toch een kluwen, krijg ik op mijn blog een melding dat ik iets op deze blog moet lezen, en zo nog eens te weten komen wat de site is van die persoon, en dan daar te gaan reageren, ik weet niet of hacker zich laten tegnhouden door zo'n doorverbindingen van de ene naar de andere site maar ik heb daar in ieder geval toch al gereageerd nu.

Gepost door: rik | 16-07-03

jef desmetd wie geloofd er nu in in jullie praatjes

Gepost door: mike | 16-05-05

De commentaren zijn gesloten.