10-07-03

Een verzoek van Jef Desmedt

Ik ontving het onderstaande verzoek van Jef Desmedt om de link naar de blog van Rik ("Mijn bijdrage aan het internet") te verwijderen.  
 
RIK's BLog

ik moet toegeven dat ik de tekst hierboven niet heb gelezen maar ze zal wel zeer interessant zijn... Waar ik het eigenlijk wou over hebben is het feit dat ik u wou verzoeken om u link naar rik's blog te verwijderen. Ik dank u bij voorbaat. Doe zo verder. Ik vind u site veel beterals die van RIK. U bent tenminste een fatsoenlijk persoon en ik wens u nog veel succes.
 
Met vriendelijke groeten
 
Jef Desmedt
 
 
Beste Jef Desmedt,
 
U wil dus graag dat ik de link naar Rik's blog verwijder. In uw verzoek hierboven valt me het volgende op. Eerst zegt u "ik moet toegeven dat ik de tekst hierboven niet heb gelezen maar ze zal wel zeer interessant zijn... " om te eindigen met "Doe zo verder. Ik vind u site veel beterals die van RIK. " Als u dit bericht al niet leest, vraag ik me af of u hoedanook wel iets gelezen hebt op deze site. Mag ik meteen ook wat constructieve kritiek geven ? Het moet "uw site" zijn en niet "u site" zoals u schrijft (maar dit terzijde).
 
Ik zou bijna gaan denken dat u me een beetje stroop om de mond smeert om me gunstig te stemmen zodat ik die link verwijder.
 
Nu moet ik ook zeggen dat op het moment dat ik die link plaatste er geen enkele reden was om dat niet te doen. Volgens u zijn die redenen er nu dus wel (alhoewel ik er geen enkele zie in de bovenstaande reactie).
 
Gezien de voorafgaandelijke opmerkingen zie ik mij op dit ogenblik dan ook niet genoodzaakt deze link te verwijderen. Trouwens, zelfs skynet heeft deze site aanbevolen als "te volgen", dus zo godslasterlijk slecht en kwaadaardig zal het toch wel niet zijn zeker ?

Funstuff

P.S. Normaalgesproken houdt deze blog zich ver van dergelijke controverses, maar voor dit ene geval wilde ik wel eens een uitzondering maken.  Maar dan moet het wel de laatste keer zijn hè !

13:34 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.