07-07-03

Wie een kuil graaft voor een ander...

Iedereen kent het en het iedereen weet het, "Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in". Ik veronderstel dat deze uitspraak een verzinsel is van de katholieke clerus om de zondigheid in deze wereld in te dijken, want zelf in de kuil vallen is vrij dom en ik kan me moeilijk voorstellen dat een meerderheid van de mensen in zelfgegraven kuilen valt (tenzij ze Anke Vandermeersch heten natuurlijk). Intussen bestaan er ook al heel wat variaties op deze uitspraak. Ik heb er enkele verzameld en een poging gedaan om er nog wat bij te verzinnen.
 
Wie een kuil graaft voor een ander... heeft goed gewerkt
 
Wie een kuil graaft voor een ander ... krijgt zelf rugpijn
 
Wie een kuil graaft voor een ander
Is niet zo schrander
Gebruik gewoon je poen
En laat zoiets toch doen
 
Wie een kuil graaft voor een ander, ... doet dit best in zijn eigen tijd (aldus mijn baas)
 
Wie een kuil graaft voor een ander ... is in goede conditie
 
En tenslotte nog een doordenkertje :
 
Wie een kuil graaft voor een ander, ... is een vrijwilliger

16:35 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

RIK's BLog ik moet toegeven dat ik de tekst hierboven niet heb gelezen maar ze zal wel zeer interessant zijn... Waar ik het eigenlijk wou over hebben is het feit dat ik u wou verzoeken om u link naar rik's blog te verwijderen. Ik dank u bij voorbaat. Doe zo verder. Ik vind u site veel beterals die van RIK. U bent tenminste een fatsoenlijk persoon en ik wens u nog veel succes.

Met vriendelijke groeten

Jef Desmedt

Gepost door: jef Desmedt | 08-07-03

"het zal wel interessant zijn" Beste Jef Desmedt,

U wil dus graag dat ik de link naar Rik's blog verwijder. In uw verzoek hierboven valt me het volgende op. Eerst zegt u "ik moet toegeven dat ik de tekst hierboven niet heb gelezen maar ze zal wel zeer interessant zijn... " om te eindigen met "Doe zo verder. Ik vind u site veel beterals die van RIK. " Als u dit bericht al niet leest, vraag ik me af of u hoedanook wel iets gelezen hebt op deze site. Mag ik meteen ook wat constructieve kritiek geven ? Het moet "uw site" zijn en niet "u site" zoals u schrijft (maar dit terzijde).

Ik zou bijna gaan denken dat u me een beetje stroop om de mond smeert om me gunstig te stemmen zodat ik die link verwijder.

Nu moet ik ook zeggen dat op het moment dat ik die link plaatste er geen enkele reden was om dat niet te doen. Volgens u zijn die redenen er nu dus wel (alhoewel ik er geen enkele zie in de bovenstaande reactie).

Gezien de voorafgaandelijke opmerkingen zie ik mij op dit ogenblik dan ook niet genoodzaakt deze link te verwijderen. Trouwens, zelfs skynet heeft deze site aanbevolen als "te volgen", dus zo godslasterlijk slecht en kwaadaardig zal het toch wel niet zijn zeker ?

Gepost door: funstuff | 09-07-03

De commentaren zijn gesloten.