24-06-03

De beer, het konijn en de gouden kikker

Een beer en een konijn, wandelen door het bos.  Tot hun grote verbazing komen ze een gouden kikker tegen.  Ze zijn nog meer verbaasd als de kikker hen aanspreekt.
 
De gouden kikker vertelt dat er maar zelden iemand passeert, maar wanneer dat gebeurt, vervult hij zes wensen.  Omdat ze met zijn tweeën zijn, krijgen ze er elk drie.
 
De beer vraagt zonder aarzeling aan de gouden kikker om alle andere beren in het bos vrouwelijk te maken.  De gouden kikker vervult deze wens onmiddellijk.
 
Het konijn denkt even na en vraagt dan om een valhelm.  De helm verschijnt en het konijn plaatst hem op zijn hoofd.
 
De beer is hierover erg verwonderd, maar gaat al gauw over op zijn volgende wens : alle beren in de omliggende bossen moeten ook vrouwelijk worden !  Ook deze wens wordt onmiddellijk vervuld.
 
Het konijn vraagt vervolgens om een motorfiets.  Deze verschijnt, het konijn klimt erop en start de motor.
 
De beer kan zijn oren niet geloven en merkt op dat het konijn al twee wensen verspild heeft.  Hoofdschuddend doet hij zijn laatste wens : Alle beren in de hele wereld moeten vrouwtjes worden !
 
De kikker voldoet ook aan deze laatste wens en wendt zich tot het konijn.  Die geeft enkele keren fors gas, denkt heel even na en zegt dan "ik wil dat de beer homo wordt" en gaat er als een pijl uit een boog vandoor.



08:18 Gepost door the insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.